Oldal kiválasztása

Szakértelem. Tisztesség. Bizalom.

Az ITHelps sokrétű és mélyreható tapasztalata az Ön szervezetének sikeréhez járul hozzá. Tanácsadóink és fejlesztőink a problémák valódi okait látják át, az általunk szállított megoldások átfogóak, a lehető legmagasabb finomhangolási eszközöket adva a felhasználók kezébe a jövőbeni változások fejlesztés nélküli kezeléséhez. Megoldásaink testre szabottak és hosszú távon hasznosíthatók, vállalkozásával együtt nőnek.

Projekt menedzsment

 

Egy informatikai infrastruktúra kialakítása hosszú távon meghatározza a vállalkozás működési környezetét. A kialakítás költségigényes, a megtérülés a legtöbb esetben csak közvetett módszerekkel mérhető. Komplex rendszerek esetében sok szállító több applikációjának zavartalan együttműködését és ennek reális költségű fenntartását szükséges megvalósítani. Ebben is segítséget tudunk nyújtani. Projekt menedzsment szolgáltatásunk keretében szakértőink vezetik vagy felügyelik a teljes rendszer implementációt, ellátják a klasszikus projekt menedzser feladatokat. Ezen felül azt vállaljuk, hogy a projekt szponzorokat tisztességesen, a problémákat el nem titkolva tájékoztatjuk a projekt előremenetelének állapotáról.

SAP tanácsadás

 

Az SAP magyarországi megjelenésétől részt vettünk a szoftver sikeres implementálásaiban, a széles körű elterjedésében. A klasszikus ERP implementációk tapasztalatai után a pénzügyi szektor is megnyílt az SAP bevezetésre, így szerencsénk volt itt is a kezdetektől jelen lennünk. Mára az SAP alapon működő pénzintézetek kivétel nélkül azokat a megoldásokat és módszereket használják, melyeket a piac nyitásakor kialakítottunk. Pénzintézeti SAP szakértőként nagy tapasztalattal rendelkezünk mind a core banki, mind az üzemviteli folyamatok menedzselésében.

Tesztelés

 

 

Az elkészült szoftver minőségének ellenőrzése nem megkerülhető. A funkcionalitás, a performancia és az ergonómia egyaránt fókuszterületünk. Tesztelési szolgáltatásunk keretében tesztelő vagy teszt menedzser bérelhető. Segítünk a teszt variánsok elkészítésében és a teljes teszt folyamat végrehajtásában is.

Dokumentáció készítés

 

Legyen szó rendszer előkészítésről, egy megvalósíthatósági tanulmányról, egy implementációs tervről vagy egy utólagosan elkészített dokumentációról, szakértőink közérthető módon, igény szerint ábrákkal, képernyőfotókkal vagy videókkal illusztrálva elkészítik ezeket. Bízza ránk hiányzó dokumentációjának elkészítését is!